Prezentare la tine acasa

Vrei sa te convingi de performantele Sistemului de curatenie Kirby?

Kirby System
Nu este doar un aspirator; este un sistem complet de întreţinere a curăţeniei! Nu este necesar să investiţi în mai multe aspiratoare sau să umpleţi debaraua cu ustensile de curăţenie.

Sistemul nostru de curăţenie contine 12 adaptoare separate într-un singur aparat uşor de folosit! Cum poate un singur aparat de curăţenie să ofere toate aceste beneficii? Secretul este motorul aparatului Kirby. El este baza pentru toate adaptoarele Kirby. În doar cîţiva paşi puteti converti sistemul Dvs.de curăţenie Kirby într-o “unealtă” perfectă pentru orice zonă care trebuie curăţată. Ştim cît este de important pentru Dvs.să aveţi toate echipamentele de curăţare la îndemînă atunci cînd aveţi nevoie de ele.
Fabricat din duraluminiu, Sistemul Kirby Sentria II se converteşte uşor într-un aspirator vertical, un sistem de spălat covoarele, un aspirator cu furtun şi ţevi, un adaptor de lustruit suprafeţele tari şi netede şi chiar mai mult.

Solicita o demonstratie si un agent autorizat iti va prezenta in detaliu toate caracteristicile Sistemului Kirby, chiar la tine acasa.

Solicita o demonstratie!