Distribuitor autorizat Kirby in Romania

image description

Dova Capital - o companie la nivel european

Infiintata in anul 2007 cu capital 100% privat autohton, compania Dova Capital SRL este Importator si Distribuitor Autorizat Kirby in Romania.

Inca de la inceput, echipa a fost tanara si deschisa provocarilor si nu s-a sfiit sa incalce barierele conventionalului. Compania este orientata in mod prioritar catre client, datorita preocuparii permanente pentru gasirea solutiilor optime si satisfacerea cerintelor clientilor combinata cu know-how-ul din domeniul produselor si aparatelor de curatenie in casa.
Veti gasi raspunsuri competente la toate intrebarile dumneavoastra adresate prin telefon, fax, e-mail sau la punctul de lucru. Accesul catre un grad inalt de profesionalism, calitate, disponibilitate, adaptabilitate si competitivitate este garantia unui parteneriat solid.

image description

Gândim pozitiv şi privim orice obstacol ca pe o posibila oportunitate.

Suntem mândri de echipa noastră şi încrezători că ea este cea mai importantă resursă a companiei.

Fiind o companie de vanzari directe, am înţeles de la bun început că oamenii sunt esenţiali, iar calitatea serviciilor noastre şi succesul companiei depind de performanţele echipei.De aceea, am investit permanent în programe de formare şi perfecţionare.

Mai mult decât profesionalism la standarde ridicate, Dova Capital înseamnă echipă. O echipă unită, bine pregătită şi pasionata, ai cărei membrii împărtăşesc, indiferent de nivelul ierarhic, aceleaşi valori şi principii de business.